Absolvujte náš kurz a získajte certifikát
+ veľa ďalších výhod
„Veľká osmička plus“ je vzdelávací kurz o potravinových alergiách a intoleranciách, ktorého cieľom je zabezpečiť kvalitné a bezpečné služby pre vašich potenciálnych zákazníkov s potravinovými obmedzeniami.
Prihláste sa na náš kurz ak ste
- reštaurácia alebo iné stravovacie zariadenie
- hotel, penzión alebo iné ubytovacie zariadenie
- kúpeľné alebo zdravotnícke zariadenie
- školská jedáleň alebo jedáleň pre deti
- sieť fastfoodov
(rýchleho občerstvenia)
- letecká alebo iná dopravná
spoločnosť, ktorá v rámci svojich služieb podáva jedlo
- cateringová
spoločnosť
- lyžiarske stredisko
- aquapark
- horská chata alebo turistické centrum
Potravinové alergie a iné chronické ochorenia tráviaceho traktu, nás stále viac nútia byť opatrní pri výbere jedál, pri nakupovaní, alebo stravovaní sa mimo domu. Sme nútení vylúčiť zo stravy suroviny, ktoré majú podstatnú výživovú hodnotu a mali v našej strave dôležité miesto. Ľudí s potravinovými alergiami a intoleranciami pribúda každým dňom a nie sme na to vôbec pripravení. Tu sa už vytráca radosť z rodinnej oslavy alebo spoločného obeda v reštaurácií, kedy alergik musí byť vždy nechceným stredobodom pozornosti, pretože v reštaurácií nedostane na tanier nič, alebo v lepšom prípade ryžu s mäsom. To sme pri špeciálnych príležitostiach, ale čo každodenné stravovanie? "Pôjdeš s nami na obed? "pýtaju sa kolegovia v práci, odpoveď znie "Nie, aj tak tam pre mňa nič nemajú."
Musí to byť naozaj tak? My sme presvedčení, že nie! Ak s nami súhlasite, absolvujte náš kurz, získajte certifikár a staňte sa tak Food Allergy Friendly prevádzkou.
Obsah kurzu
porozumenie potravinovým alergiám a intoleranciám
skladovanie potravín, hygiena a krížová kontaminácia
platná legislatíva a označovanie jedálneho lístka
komunikácia so zákazníkom
veľká 8+ (plus 6 alergénov)
prejavy potravinových alergií a intolerancií, prvá pomoc pri anafylaxii
teória a prax pri varení bez alergénov, náhrady alergénov v kuchyni
konzultácia jedálneho lístka a prispôsobenie jedál pre potreby zákazníkov s rôznymi potravinovými obmedzeniami
krátky záverečný test a vypracovanie príkladov z praxe
Čo absolvovaním nášho kurzu získate vy, vaši zamestnanci a vaše zariadenie?
- Znalosti, praktické zručnosti a návod ako jednoducho splniť požiadavky zákazníkov s potravinovým obmedzeniami z bežne dostupných surovín
- Nových spokojných zákazníkov a to nielen zákazníkov s potravinovými obmedzeniami ale zároveň ich rodinných príslušníkov alebo známych, ktorí vyberajú zariadenia podľa služieb dostupných a bezpečných pre takýchto ľudí. V týchto prípadoch platí, že 1 zákazník = 3-5 zákazníkov
- „Sprievodcu potravinovými alergiami a intoleranciami“
– zhrnutý obsah kurzu, ku ktorému sa tak môžete kedykoľvek v prípade potreby
vrátiť (ebook aj tlačená verzia).
- Zvýšenie kvality vašich služieb a zamestnancov pretože "Najlepšia investícia je investícia do svojich zamestnancov."
- Zdrama vám budeme zasielať náš newsletter (sledujeme za vás nové požiadavky, produkty a trendy týkajúce sa danej problematiky).
- Certifikát o
úspešnom absolvovaní kurzu, ktorým deklarujete znalosť potravinových obmedzení
a schopnosť vyhovieť potrebám cieľovým zákazníkom.
- Nálepku, ktorú si môžete umiestniť na viditeľné miesto vo vašej
prevádzke, a ktorá informuje náhodných okoloidúcich, že sa u vás
bezpečne najedia (túto
nálepku vám poskytneme aj v elektronickej forme pre váš web, sociálne
siete alebo iné propagačné materiály).
- Označíme vašu
prevádzku (prevádzky) na našej mape , dostupnej pre domácich aj zahraničných zákazníkov so základnými info o vás a s odkazom na váš web alebo profil
na sociálnych médiách
- Návrhy zmien vášho jedálneho lístka (tzv. alternatívny jedálny
lístok)
- Na našom webe a sociálnych sieťach budeme informovať o novinkách z vašich prevádzok týkajúcich sa potravinových obmedzení
- stanete sa súčasťou rastúcej "food allergy friendly" komunity
- V prípade záujmu uskutočníme asistovaný nákup potravín
Zistite o asistovanom nákupe viac