Absolvujte náš kurz a získajte certifikát 

+ veľa ďalších výhod

 

Veľká osmička plus“ je vzdelávací kurz o potravinových alergiách a intoleranciách, ktorého cieľom je zabezpečiť kvalitné a bezpečné služby pre vašich potenciálnych zákazníkov s potravinovými obmedzeniami.

Absolvovaním nášho komplexného kurzu o potravinových alergiách a intoleranciách získate nevyhnutne potrebné informácie
Naučíme vás splniť požiadavky týchto zákazníkov a ponúknuť im služby bez rizika zdravotných ťažkostí.
 

Prihláste sa na náš kurz ak ste

 
  • reštaurácia alebo iné stravovacie zariadenie
  • hotel, penzión alebo iné ubytovacie zariadenie
  • kúpeľné alebo zdravotnícke zariadenie
  • školská jedáleň alebo jedáleň pre deti
  • sieť fastfoodov (rýchleho občerstvenia)
  • letecká alebo iná dopravná spoločnosť, ktorá v rámci svojich služieb podáva jedlo
  • cateringová spoločnosť
  • lyžiarske stredisko
  • aquapark   
  • horská chata alebo turistické centrum

...každý, kto má záujem skvalitniť svoje služby a zároveň zvýšiť odbornosť svojich zamestnancov
 
 

Potravinové alergie a iné chronické ochorenia tráviaceho traktu, nás stále viac nútia byť opatrní pri výbere jedál, pri nakupovaní, alebo stravovaní sa mimo domu. Sme nútení vylúčiť zo stravy suroviny, ktoré majú podstatnú výživovú hodnotu a mali v našej strave dôležité miesto. Ľudí s potravinovými alergiami a intoleranciami pribúda každým dňom a nie sme na to vôbec pripravení. Tu sa už vytráca radosť z rodinnej oslavy alebo spoločného obeda v reštaurácií, kedy alergik musí byť vždy nechceným stredobodom pozornosti, pretože v reštaurácií nedostane na tanier nič, alebo v lepšom prípade ryžu s mäsom. To sme pri špeciálnych príležitostiach, ale čo každodenné stravovanie? "Pôjdeš s nami na obed? "pýtaju sa kolegovia v práci, odpoveď znie "Nie, aj tak tam pre mňa nič nemajú." 

Musí to byť naozaj tak? My sme presvedčení, že nie! Ak s nami súhlasite, absolvujte náš kurz, získajte certifikár a staňte sa tak    Food Allergy Friendly prevádzkou.

 


 

Obsah kurzu

 
  • porozumenie potravinovým alergiám a intoleranciám

  • skladovanie potravín, hygiena a krížová kontaminácia 

  • platná legislatíva a označovanie jedálneho lístka

  • komunikácia so zákazníkom

  • veľká 8+ (plus 6 alergénov)

  • prejavy potravinových alergií a intolerancií, prvá pomoc pri anafylaxii  

  • teória a prax pri varení bez alergénov, náhrady alergénov v kuchyni

  • konzultácia jedálneho lístka a prispôsobenie jedál pre potreby zákazníkov s rôznymi potravinovými obmedzeniami

  • krátky záverečný test a vypracovanie príkladov z praxe


Čo absolvovaním nášho kurzu získate vy, vaši zamestnanci a vaše zariadenie?


  • Znalosti, praktické zručnosti a návod ako jednoducho splniť požiadavky zákazníkov s potravinovým obmedzeniami z bežne dostupných surovín
  • Nových spokojných zákazníkov a to nielen zákazníkov s potravinovými obmedzeniami ale zároveň ich rodinných príslušníkov alebo známych, ktorí vyberajú zariadenia podľa služieb dostupných a bezpečných pre takýchto ľudí. V týchto prípadoch platí, že 1 zákazník = 3-5 zákazníkov
  • Sprievodcu potravinovými alergiami a intoleranciami“ – zhrnutý obsah kurzu, ku ktorému sa tak môžete kedykoľvek v prípade potreby vrátiť (ebook aj tlačená verzia). 
  • Zvýšenie kvality vašich služieb a zamestnancov pretože "Najlepšia investícia je investícia do svojich zamestnancov."
  • Zdrama vám budeme zasielať náš newsletter (sledujeme za vás nové požiadavky, produkty a trendy týkajúce sa danej problematiky). 
  • Certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu, ktorým deklarujete znalosť potravinových obmedzení a schopnosť vyhovieť potrebám cieľovým zákazníkom.
  • Nálepku, ktorú si môžete umiestniť na viditeľné miesto vo vašej prevádzke, a ktorá informuje náhodných okoloidúcich, že sa u vás bezpečne najedia (túto nálepku vám poskytneme aj v elektronickej forme pre váš web, sociálne siete alebo iné propagačné materiály).
  • Označíme vašu prevádzku (prevádzky) na našej mape , dostupnej pre domácich aj zahraničných zákazníkov so základnými info o vás a s odkazom na váš web alebo profil na sociálnych médiách
  • Návrhy zmien vášho jedálneho lístka (tzv. alternatívny jedálny lístok)
  • Na našom webe a sociálnych sieťach budeme informovať o novinkách z vašich prevádzok týkajúcich sa potravinových obmedzení
  • stanete sa súčasťou rastúcej "food allergy friendly" komunity 
  • V prípade záujmu uskutočníme asistovaný nákup potravín

 
 
 
 

Zistite o asistovanom nákupe viac

 
 
 
 

Cenovú ponuku a následnú spoluprácu riešime individuálne podľa požiadaviek a časových a personálnych možností jednotlivých klientov.